X-Rite kleurmeters

 

Kleur maakt het onderscheid. Het is het eerste wat opvalt en zorgt voor een onvergetelijke indruk.

 

Voor velen is de kleur het gezichtsbepalende element van uw product en/of merk. Het vastleggen van uw kleur en het waarborgen van die kleur is van fundamenteel belang voor succes op langere termijn. tqm systems (dealer en distribiteur van X-Rite) bieden u hiervoor verschillende, op u wensen afgestemde producten en oplossingen.

X-Rite_CIELab.jpg

 

Portable kleurmeten: 

  RM200QC.jpg

Maak kennis met de handige hand-held kleurmeters (X-Rite Capsure, RM200QC, Ci60, Ci62, Ci64, 962, 964 en eXact) waarmee eenvoudig en betrouwbaar kleurmetingen kunnen worden uitgevoerd. Het meten van kleur voorkomt afkeur en het vermindert wachttijden. De hand-held kleurmeters hebben een uitstekende onderlinge vergelijkbaarheid waardoor meetwaarden eenvoudig uit te wisselen zijn. Eenvoudig in gebruik. Uitvoeringen (o.a. meetnauwkeurigheid en meetopeningen) zijn aan te passen op uw behoeften en producten.

 

 

Benchtop kleurmeten

 

X-Rite_Ci7x00.jpg

Benchtop (X-Rite Ci4100, Ci4200, Ci7600, Ci7800 en Ci7860) kleurmeters worden veelal toegepast in de hectiek van een (R&D) laboratorium. Alle diversiteiten in monster, grootte, textuur en opaciteit kunnen met een benchtop kleurmeter eenvoudig en betrouwbaar worden gemeten. De kleurmeters zijn ontworpen om hoge doorloopsnelheden te kunnen behalen. Verschillende grootten in meetopeningen, het simultaan meten van SCI en SCE en de tri beam technologie zorgen voor groter flexibiliteit en betrouwbaarheid van de kleurmetingen.

 

Contactloos kleurmeten

 

X-Rite_metavue-vs3200.jpg

De X-Rite MetaVue ™ VS3200 en VS450 contactloze imaging-spectrofotometer biedt een ongekende veelzijdigheid en nauwkeurigheid voor het kleurmeten van natte en droge verven, kunststoffen, cosmetica, voedsel en kleine, gevormde monsters.

 

Kleurmeten metallics

 

X-rite_matx.jpg

 

De X-Rite MA-T (6 en 12 meethoeken)  meest geavanceerde meerhoeks-spectrofotometers. Voor het kleurmeten aan effect coatings/kunststoffen met meer precisie dan ooit.

 

in-line kleurmeten

 

X-Rite_in-line_erx30.jpg

 

De X-Rite in-line kleurmeters (ERX30, ERX31, ERX50, ERX54, ERX55, ERX56, ERX130, Teleflash 445) worden toepgepast in verschillende industriën waaronder de papier-, glas, plastic, coil-coating, textiel, en automotive industrie.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met Edo Hagels 06-51408461 of per email hagels@tqmsystems.nl.

 

 

Officiële dealer:
 Techniek: Dirict
Postbus 542 | 7500 AM Enschede | 06 5140 8461 | info@tqmsystems.nl