MetaVue VS3200

 

VS3200_metavue_standaard_25.jpg

 

pdficon_small.gif VS3200 MetaVue documentatie

 

Voor QC & formulering

 

De MetaVue ™ VS3200 contactloze imaging-spectrofotometer biedt een ongekende veelzijdigheid en nauwkeurigheid voor het meten van natte en droge verven, kunststoffen, cosmetica, voedsel en kleine, moeilijk gevormde monsters.

 

Toonaangevende contactloze kleurmeting

 

Voor industriële toepassingen in coatings, kunststoffen, cosmetica, food en meer is accurate, consistente kleur van essentieel belang. Of het nu gaat om het meten van plastic onderdelen, cosmetica of vloeibare coatings, deze veelzijdige, non-contact imaging spectrofotometer kan kleurformulering, productie kleurcontroles en kwaliteitscontroles versnellen, minder afval en nabewerking terwijl de cyclustijd wordt verkort.

De MetaVue VS3200 contactloze imaging-spectrofotometer levert ongeëvenaarde veelzijdigheid en nauwkeurigheid bij het meten van kleuren. De unieke mogelijkheden stroomlijnen de metingen in zowel lab- als kwaliteitscontroles. Fabrikanten kunnen profiteren van MetaVue non-contact imaging om moeilijke monsters te meten, zoals kleine en niet-vlakke artikelen, evenals vloeistoffen, pasta's, poeders en gels zonder het instrument te verontreinigen.

 

Voordelen:

  • Biedt flexibiliteit en gebruiksgemak, met een meetspot van 2 tot 12 mm, waarmee gebruikers een grotere verscheidenheid aan samples kunnen meten.
  • Biedt nauwkeurige digitale targeting, zodat de gebruiker snel en gemakkelijk het exacte doelgebied kan selecteren dat wordt gemeten.
  • Biedt opgeslagen afbeeldingsvoorbeelden, zodat gebruikers een meetcontrolespoor hebben en gemakkelijk afbeeldingen kunnen ophalen voor toekomstig gebruik.
  • Integreert in bestaande workflows, waardoor het niet meer nodig is om nieuwe databases te bouwen. Compatibel met X-Rite VS450- en 964-gegevens.


MetaVue VS3200 is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken en te reinigen is. Samen met de krachtige X-Rite Color iMatch en Color iQC-software voor snelle, nauwkeurige kleurformulering en efficiënte kwaliteitscontroles. Accessoires omvatten een instrumentstandaard om het instrument drie centimeter boven de tafel te plaatsen met verwisselbare laden die naar binnen en naar buiten schuiven voor eenvoudige metingen van pasta's, poeders en vloeistoffen; een verstelbare standaard voor het nauwkeurig meten van monsters met variërende dikte; en een tafelmodel dat het instrument omzet in een tafelmodel met een monsterarm voor het meten van objecten zoals plastic onderdelen. Bevat een groene controletegel en kalibratiecertificaat. Gebruik optionele NetProfiler-software om de prestaties van het instrument te controleren en optimaliseren.

 

Officiële dealer:
 Techniek: Dirict
Postbus 542 | 7500 AM Enschede | 06 5140 8461 | info@tqmsystems.nl