RM200QC portable spectrocolorimeter

RM200QC_kleurmeter.jpg

Klik hier voor een prijsopgaaf per email!

 

Kleur verkoopt!

 

In speelgoed, elektronica, huishoudelijke apparaten, coatings - een opvallende kleur valt goed op voor de zoekende consument. En als uw kleur, of kleuren, merk gebonden kleuren worden, wilt u er zeker van zijn dat de kleur matcht.

Hoe weet u dat zeker?

Het instellen en onderhouden van kleur in het hele productieproces is een enorme uitdaging. Het oog is niet meer goed genoeg. Eenvoudige kleurmeters, en/of kleurstalen zijn niet duidelijk genoeg. Geavanceerde instrumenten zijn vaak gecompliceerd, log en moeilijk te kalibreren tussen de metingen.

Wat nodig is, is een eenvoudig, betrouwbaar hulpmiddel waar iedereen gebruik van maakt.

De RM200QC is dat gereedschap. Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, de RM200QC is direct klaar om te gebruiken. In minder dan een seconde krijgt u een kleurmeet resultaat, en een rapport dat vertelt hoe dicht de kleur is t.o.v. een ​​gemeten standaard. Dat is het. U hoeft geen verbinding maken met een softwareprogramma, het is allemaal binnen handbereik.

 

De RM200QC wordt o.a. aanbevolen in de CUR 61 kleur (Bouw & Infra) om kleurverschillen in voegwerk meetbaar te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

pdficon_small.gif documentatie RM200QC

 

Klik hier voor een prijsopgaaf per email!

 

 

Officiële dealer:
 Techniek: Dirict
Postbus 542 | 7500 AM Enschede | 06 5140 8461 | info@tqmsystems.nl