CAPSURE Classic (RAL en NCS)

 

Het revolutionaire handheld kleur meetinstrument dat nauwkeurig kleur meet over een breed scala van oppervlakken en materialen om zo een ​​exacte kleurmatch te produceren met een van de duizenden kleuren uit de beschikbare elektronische kleurenwaaiers (RAL en NCS).

CAPSURE_RAL_NCS_RALDesign.jpg

De CAPSURE Classic is licht van gewicht en gemakkelijk te gebruiken.

De CAPSURE is uitgevoerd met de 3 meest voorkomende kleurenwaaiers, namelijk de RAL Classic, RAL Design en NCS waaier. Meet een kleur en laat de CAPSURE de match doen!

 

Met minimale training kunnen kleuren objectief worden gemeten en eenvoudig geïdentificeerd op alle voorkomende ondergronden zoals muren, tapijten, meubels, vloeren, kleding en elk ander inspiratie object. De kleurinformatie kan worden geregistreerd en opgeslagen voor selectie

accentkleuren of gedownload voor in-store verf mengen.

 

De CAPSURE heeft een kleurendisplay. Dit toont een gemeten kleur als een gekleurd vakje. Het instrument biedt ook een functie om in en uit te zoomen op het materiaal en een previewbeeld van het te meten materiaal. De CAPSURE kan patronen met meerdere kleuren en textielsoorten met een structuur meten, heeft het drie standen voor de lensopening (voor bereik van zelfs de kleinste oppervlakken), voorinstellingen voor verschillende lichtomstandigheden en de mogelijkheid om gesproken en geschreven tekst toe te voegen. Desgewenst toont het display ook kleuren die perfect passen bij de gemeten kleurtoon.

Prijs Capsure € 649,00 (excl. € 17,70 VVA kosten) 


pdficon_small.gif documentatie CAPSURE

 

 

Officiële dealer:
 Techniek: Dirict
Postbus 542 | 7500 AM Enschede | 06 5140 8461 | info@tqmsystems.nl