Novo-Haze TX Transmission Haze

 

Novo_Haze_Transmission_Haze_quard_meter.jpg

 

pdficon_small.gif documentatie Novo-Haze

 

De Novo-Haze TX Transmission Hazemeter biedt een snelle en nauwkeurige meting van de optische kwaliteit van plastic films en andere transparante materialen.

 

Dit instrument meet de totale transmissie en Haze volgens ASTM D1003 (CIE C). Het instrument beschikt over een intuïtieve gebruiksvriendelijke interface waardoor de testtijd minimaliseert en maakt het hiermee een ideale keuze voor zowel QC als R&D.

 564-NG-Haze_ASTM_D_1003_transmissie.jpg

Wat is Transmission Haze?

De Novo-Haze TX transmissie Hazemeter kwantificeert de optische eigenschappen van transparante materialen. De twee belangrijkste aspecten zijn:

1. Transmissie - een meting van de totale hoeveelheid licht die door een materiaal gaat en daarbij wordt beïnvloed door de absorptie en reflectie-eigenschappen van het materiaal.

2. Transmissie Haze - een meting van de lichtverstrooiings eigenschappen van een materiaal. Haze kan te wijten zijn aan zwevende deeltjes of verontreinigingen in het materiaal, of een oppervlaktestructuur en/of -vervuiling.

Haze metingen kunnen worden gebruikt om de optische eigenschappen van kunststoffen en verpakkingsfolies te kwantificeren.

In de verpakkingsindustrie kunnen hoge haze waarden in het materiaal er voor zorgen dat het kwaliteitsoordeel van het product verminderd.

Salade.jpgvlees-1.jpg

Links: lage haze Recths: hoge Haze

Nadere informatie over Haze is hier te vinden

 

 

Officiële dealer:
 Techniek: Dirict
Postbus 542 | 7500 AM Enschede | 06 5140 8461 | info@tqmsystems.nl