x

Doorzoek de site

Maatwerk oplossingen

Advies op locatie

Ruim 20 jaar ervaring

Oplossingen voor elk budget

Plastics

Van concept tot eindproduct, in de kunststofindustrie is kleurnauwkeurigheid over de hele supply chain het optimale doel. tqm systems helpt je hier graag bij. Of je nu werkt met plastic pellets, geëxtrudeerd plastic of uniek gevormde flessen. Transparante of doorschijnende vormen of plaques, of materialen met optische witmakers? Wij bieden alleen de nieuwste generatie tools, zodat je altijd, op ieder moment kunt excelleren!

Product Highlights Plastics

Bekijk hieronder onze meest populaire producten voor deze branche.

Ci6x serie portable kleurmeters

De Ci6x serie (Ci60, Ci62, Ci64 en Ci64UV) spectrofotometers zijn portable kleurmeters met een extreem hoge meetnauwkeurigheid en geïntegreerde kwaliteitswaarborging. De Ci6x serie biedt je de mogelijkheid om een constant (kleur)kwaliteitscontrole programma te ontwikkelen. En efficiënt het proces en kwaliteitscontrole te beheren, om zo de operationele kosten te verlagen. Een veelzijdige tool voor een breed scala van kleurtoepassingen.

Ci7800 benchtop sphere spectrophotometer +UV

In een industrie waar kunststof steeds meer wereldwijd wordt geproduceerd en gedistribueerd, is het een uitdaging om over de gehele supply chain consistente kleur te garanderen. De Ci7800 meet ondoorzichtige, doorschijnende en transparante folies en plastics en werkt met Color QC-kwaliteitsborgingssoftware. Eventueel uit te breiden met matching/formulerings software. Daarmee weet je instant of een kunststof sample binnen de tolerantie valt. Zo niet? Dan geeft het direct feedback hoe je het op het gewenste niveau kan krijgen. Daarbij kan de Ci7800 zowel transmissie als reflectie meten en wordt geleverd met UV filters voor het objectief en reproduceerbaar meten van optical brightness.

RM200QC portable spectrocolorimeter

De RM200QC is uitermate geschikt voor snelle kleurvergelijking voor bijvoorbeeld de controle van batch-to-batch, of product tot product kleurvariaties. Een eenvoudig, betrouwbaar hulpmiddel waar iedereen gebruik van kan maken (gemakkelijke pass/fail- indicatie op basis van door jezelf ingestelde kleur toleranties). Deze portable spectrocolorimeter is lichtgewicht, gemakkelijk te hanteren en is direct klaar om te gebruiken. In minder dan een seconde ontvang je een kleurmeetresultaat, en de mogelijkheid tot een kleurmeetrapport (pdf).. Makkelijk en eenvoudig!