x

Doorzoek de site

Maatwerk oplossingen

Advies op locatie

Ruim 20 jaar ervaring

Oplossingen voor elk budget

Chemical

Van concept tot eindproduct, kleurnauwkeurigheid is over de hele supply chain het optimale doel in de chemische industrie. Als verwerker van grondstoffen, halffabrikaten of chemicaliën is het een hele uitdaging het hele kleurproces soepel te laten verlopen. Gelukkig kan tqm systems je daar goed bij helpen. Wij verkopen de nieuwste, meest geavanceerde tools die super snel en uitermate nauwkeurig meten. Geen subjectieve waarnemingen meer, maar altijd, op ieder moment objectieve metingen met keiharde data!

Product Highlights Chemical

Bekijk hieronder onze meest populaire producten voor deze branche.

LICO vloeistofkleurmeters

Nooit meer discussies over kleurechtheid, maar altijd 100% objectiviteit en zekerheid met de vloeistofkleurmeters LICO620 en LICO690. Er is maar liefst 25 jaar expertise in de ontwikkeling van de nieuwe LICO’s gestoken. Deze objectieve kleurmeters zijn dan ook ‘top of the bill’ en onmisbaar voor verwerkers van o.a. (farmaceutische) chemicaliën, resins, oliën en oplosmiddelen. De LICO vloeistofkleurmeters herkennen genormeerde kleurgetallen, meten CIE Lab, Hazen/APHA, Gardner, European Pharmacopoeia en alle andere belangrijke internationaal erkende gestandaardiseerde kleurgetallen. Daarmee verzeker je altijd, en op ieder moment 100% internationaal erkende kwaliteitsgarantie van jouw product!

Ci7800 benchtop sphere spectrophotometer +UV

In de chemische industrie waar chemicaliën, grondstoffen en of halffabrikaten steeds meer wereldwijd wordt geproduceerd en gedistribueerd, is het een uitdaging om over de gehele supply chain consistente kleur te garanderen. De Ci7800 meet opaque, translucente en transparante monsters en werkt met Color QC-kwaliteitsborgingssoftware. Daarmee weet je instant of een monster binnen de tolerantie valt. De Ci7800 is flexibel inzetbaar door de mogelijkheid te wisselen in grootte van meetopeningen, en kan worden uitgerust met verschillende accessoires om onder andere chemicaliën, vast stoffen en poeders eenvoudig en reproduceerbaar te meten.

MMFT – Minimum Film Forming Temperature bar

De Rhopoint MMFT meet direct en nauwkeurig de minimale en maximale filmvormingstemperatuur van een verf, coating en of lijmlaag. De MFFT is helemaal ontworpen om te voldoen aan alle standaardtesten voor het bepalen van deze temperaturen, zoals gespecificeerd in de normen ASTM D 2354 en ISO 2115.